Detta är min bloggbutik för privatpersoner! Många vill handla men har långt till någon av mina återförsäljare Därför har jag nu gjort en blogg-butik!

Priser inkl.moms. Porto tillkommer efter vikt. Det går självklart även bra att hämta här! Beställning via mail. OBS! Ange "privatperson" i mailet! Mina produkter ligger längst med sidorna i bloggen. De handgjorda till vänster, och de jag designat men inte tillverkat själv, samt även någon inköpt produkt till höger. Klicka på respektive bild för att läsa mer! VÄLKOMMEN!

söndag 13 maj 2012

Kontakt


Denna blogg-butik har jag gjort till er privatkunder som kanske har långt till någon av mina återförsäljare, (som syns här) eller kanske inte hittar det i mitt sortiment ni önskar hos återförsäljaren. Då går det bra att beställa direkt via mig! Du beställer via mail. annas.ideer@telia.com  
Priser inkl.moms visas på sidan, porto tillkommer efter vikt. Fråga gärna, så väger jag och återkommer med pris! Ange att du är en privatkund i mailet!
Jag har på denna blogg de flesta av mina produkter jag säljer ut till butiker över hela Sverige samt lite special-produkter jag enbart säljer själv.
Hela sortimentet syns på hemsidan 
På vänster sida i bloggen ser du saker jag tillverkat själv. Hjärtat i min firma är egen tillverkning av handgjort papper.
På höger sida i bloggen syns saker jag designat, men inte tillverkar själv. Några av produkterna är designade av Eva Lundskog.
Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar